Slyšeli jste tu nejčerstvější novinku? Na vás stůl přinášíme novou řadu chutných zeleninových salátů. Můžete na výběr ze tří možností balení. Abychom dosáhli nejlepší kvality ingrediencí, spolupracujeme s profesionálními a osvědčenými dodavateli. Všechny saláty jsou bez chemických a konzervačních látek. Zelenina je oloupaná, umytá a určená k přímé konzumaci. Tak do toho, s chutěmi našich salátů můžete poznat svět!

salát frisée - radicchio - polníček

salát frisée - baby špenát - čekanka - radicchio - lollo rosso

salát frisée - endivie - radicchio - rucola

Obsahuje magnézium, draslík a kalcium. Je bohatý na železo. Obsahuje vysoké množství vitamínů A, K a C.

Má pikantní a lehce kořeněnou chuť. Obsahuje vysoké množství vitamínů (A, B2, B5, C a K) a minerálů (kalcium, draslík, železo, magnézium, fosfor a křemík).

Je bohatý na tělu prospěšné nutrienty. Obsahuje kalcium, magnézium, železo a beta-karoten.

Nahořsklá chuť způsobuje zvýšenou produkci slin, které mohou podporovat zvýraznění chuti. Je bohatý na vápník, draslík, hořčík, zinek a také kyselinu listovou.

Obsahuje vysoké množství sacharidů a bílkovin. Kukuřice je bohatá na vlákninu a minerální látky jako železo, fosfor a hořčík.

Má pikantní a mírně pepřovou chuť. Obsahuje vysoké množství vitamínů E a K a také inulin.

Zelí obsahuje vysoké množství vitamínů (B1, B2, C) a minerálních látek (vápníku, hořčíku, železa a sodíku). Může být konzumováno v raw podobě jakýkoliv měsíc v roce.

Má nízkou energetickou hodnotu a vysoký obsah vody Křupavé listy zachovávají čerstvost dlouhou dobu ve srovnání s jinými saláty. Obsahuje řadu vitamínů a minerálů, včetně železa, fosforu a vápníku.

Má významný obsah beta-karotenu. Obsahuje vitamíny B1, B2, B6 a C. Jeho příjemná vůně je způsobena esenciálními oleji a cukrem.

Řepa obsahuje mnoho minerálních látek (vápník, fosfor, hořčík) a vitamínů (B1, B2, C, P, K). Obsah vitamínů, flavonoidů a různých aminokyselin dělají řepu zvláště cennou.

Má jemnou a lehce ořechovou chuť. Obsahuje mnoho živin, včetně beta-karotenu, vitamínu B6, železa a draslíku. Má třikrát více vitamínu C než hlávkový salát.

Má příjemnou hořkou chuť. Vysoký obsah kyseliny listové, vlákniny a vitaminů A a K. Konzumuje se za studena či lehce povařená.

Jeho chuť je výrazná, lehce hořká a ořechová. Tato zelenina obsahuje vitamíny A a C a železo. Obsahuje antioxidant quercetin, kterému se přikládá vlastnost snížovat rizika srdečních onemocnění a prevenci astmatupomáha predchádzať srdcovým chorobám, astme aj alergiám, keďže účinkuje ako prírodné antihistaminikum.
